Τοποθετημένος τοίχος Nebulizer διασκορπιστών μυρωδιάς συστημάτων παράδοσης μυρωδιάς αέρας αρώματος με τον ανεμιστήρα

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: GuangDong
Μάρκα: Crearoma
Αριθμό μοντέλου: ARC1
Ποσότητα παραγγελίας min: 2-49 κομμάτια
Τιμή: US $80.00

Περιγραφή προϊόντων

 

 

2018 ο τοίχος Crearoma τοποθέτησε τον επαγγελματικό nebulizer διασκορπιστών μυρωδιάς αέρα αρώματος με τον ανεμιστήρα

 

Το Arc1 είναι νέα σχεδιασμένη μηχανή Crearoma το 2018. Συνδυάζει το σχέδιο καλωδίων ανοξείδωτου με ακρυλικό, καθιστά τη μηχανή λεπτότερη και το υψηλό σημείο.

 

Είναι κατάλληλο για το λόμπι ξενοδοχείων, που παρουσιάζει το δωμάτιο, μέση περιοχή λιανικών καταστημάτων κ.λπ.

 

Είναι απολύτως διαφορετικό από την εμφάνιση του παραδοσιακού διασκορπιστή αρώματος που είναι ογκώδης, τα έξοχα μίγματα apprearance με το θερμό και άνετο οικογενειακό περιβάλλον.

 

Ο ενσωματωμένος ανεμιστήρας επιταχύνει τα spreas του αρώματος, διευρύνει την κάλυψη της συσκευής. 

Τοποθετημένος τοίχος Nebulizer διασκορπιστών μυρωδιάς συστημάτων παράδοσης μυρωδιάς αέρας αρώματος με τον ανεμιστήραΤοποθετημένος τοίχος Nebulizer διασκορπιστών μυρωδιάς συστημάτων παράδοσης μυρωδιάς αέρας αρώματος με τον ανεμιστήραΤοποθετημένος τοίχος Nebulizer διασκορπιστών μυρωδιάς συστημάτων παράδοσης μυρωδιάς αέρας αρώματος με τον ανεμιστήραΤοποθετημένος τοίχος Nebulizer διασκορπιστών μυρωδιάς συστημάτων παράδοσης μυρωδιάς αέρας αρώματος με τον ανεμιστήραΤοποθετημένος τοίχος Nebulizer διασκορπιστών μυρωδιάς συστημάτων παράδοσης μυρωδιάς αέρας αρώματος με τον ανεμιστήραΤοποθετημένος τοίχος Nebulizer διασκορπιστών μυρωδιάς συστημάτων παράδοσης μυρωδιάς αέρας αρώματος με τον ανεμιστήραΤοποθετημένος τοίχος Nebulizer διασκορπιστών μυρωδιάς συστημάτων παράδοσης μυρωδιάς αέρας αρώματος με τον ανεμιστήραΤοποθετημένος τοίχος Nebulizer διασκορπιστών μυρωδιάς συστημάτων παράδοσης μυρωδιάς αέρας αρώματος με τον ανεμιστήρα

 

Συσκευασία & ναυτιλία

Τοποθετημένος τοίχος Nebulizer διασκορπιστών μυρωδιάς συστημάτων παράδοσης μυρωδιάς αέρας αρώματος με τον ανεμιστήρα 

Τεχνολογία

     Το Crearoma χρησιμοποιώντας την προηγμένη Venturi αρχή για να επιτύχει τη διάσπαση σε άτομα, αυτό το είδος τεχνολογίας είναι επίσης γνωστό ως κρύα τεχνολογία διάσπασης σε άτομα. Η μηχανή περιλαμβάνει κυρίως τα συστατικά: αντλία, ελεγκτής, ψεκαστήρας, μπουκάλι αποθήκευσης πετρελαίου, φίλτρο, κοχύλι μηχανών κ.λπ…. Η μηχανή που χρησιμοποιεί τη φυσική μέθοδο πίεσης και τριβής αέρα να δημιουργηθούν τα μόρια αερολύματος. Χωρίς οποιοδήποτε χημικό διαλύτη και θερμαμένος σε ολόκληρη τη διαδικασία. Αυτή η μέθοδος μπορεί να κάνει περισσότερη υγιή και καθαρή γεύση, που δημιουργεί ένα απολύτως ασφαλές και άνετο scenting περιβάλλον.

Οι υπηρεσίες μας

Η τεχνολογία Crearoma δεν προσφέρει πάντα στην καλή υπηρεσία κανένα θέμα πριν από τις πωλήσεις και μετά από τις πωλήσεις, προσφέρουμε την εξουσιοδότηση 1 έτους και τα ελεύθερα ανταλλακτικά αλλάζουν (εάν το ποιοτικό πρόβλημα συμβαίνει μέσα σε 1 έτος) για τους πελάτες μας.

οποιαδήποτε ερώτηση για τα προϊόντα, όπως η μεταφορά λειτουργίας, απαντάμε πάντα αμέσως.

πιστεύουμε ότι η κατασκευή μια μακροπρόθεσμη επιχειρησιακή σχέση με τους πελάτες, μπορεί να κάνει και των δύο από την πλευρά για να φθάσει win-win.

Καλωσορίστε στην επαφή με μας ανά πάσα στιγμή.

Εξουσιοδότηση

Παρέχουμε την εξουσιοδότηση 1 έτους, και ελεύθερος να αλλάξουμε τα ανταλλακτικά εάν τα ποιοτικά ζητήματα συμβαίνουν.

Πληροφορίες επιχείρησης

Τοποθετημένος τοίχος Nebulizer διασκορπιστών μυρωδιάς συστημάτων παράδοσης μυρωδιάς αέρας αρώματος με τον ανεμιστήρα 

Πιστοποιήσεις

Τοποθετημένος τοίχος Nebulizer διασκορπιστών μυρωδιάς συστημάτων παράδοσης μυρωδιάς αέρας αρώματος με τον ανεμιστήραΤοποθετημένος τοίχος Nebulizer διασκορπιστών μυρωδιάς συστημάτων παράδοσης μυρωδιάς αέρας αρώματος με τον ανεμιστήραΤοποθετημένος τοίχος Nebulizer διασκορπιστών μυρωδιάς συστημάτων παράδοσης μυρωδιάς αέρας αρώματος με τον ανεμιστήραΤοποθετημένος τοίχος Nebulizer διασκορπιστών μυρωδιάς συστημάτων παράδοσης μυρωδιάς αέρας αρώματος με τον ανεμιστήρα 

FAQ

Τοποθετημένος τοίχος Nebulizer διασκορπιστών μυρωδιάς συστημάτων παράδοσης μυρωδιάς αέρας αρώματος με τον ανεμιστήρα 

Στοιχεία επικοινωνίας
powerkey

Τηλεφωνικό νούμερο : +8618099990033

WhatsApp : 111111111111